Δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου: ποιες είναι οι καλύτερες προτάσεις για τον άνδρα και τη γυναίκα; Η γιορτή των ερωτευμένων την Κυριακή 14 Φλεβάρη 2021 πλησιάζει. Αν κι εσύ ανήκεις σε εκείνους που τη γιορτάζουν, τότε καλά θα κάνεις να σκεφτείς από τώρα τι θα προσφέρεις στο δικό σου έτερον ήμισυ. Για να μη σε «φάνε» όμως οι σκέψεις για την αναζήτηση του τέλειου δώρου, καλύτερα να διαβάσεις το άρθρο που ετοιμάσαμε για σένα. Εδώ, θα βρεις μοναδικές προτάσεις που θα κλέψουν σίγουρα τις εντυπώσεις του «Βαλεντίνου» ή της «Βαλεντίνης» της καρδιάς σου.

Από που προέρχεται η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου;

Ναι, είναι γνωστό ότι η 14η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια ως η «ημέρα των ερωτευμένων». Η προέλευσή της, αν και δύσκολο να προσδιοριστεί ακριβώς, φέρεται να πηγάζει από μία παλιά ρωμαϊκή γιορτή, γνωστή ως Λουπερκάλια (Lupercalia). Κατά το τριήμερο 13 με 15 Φλεβάρη, οι κάτοικοι της Αρχαίας Ρώμης τιμούσαν το Θεό της γονιμότητας Λούπερκους με μεγάλες φιέστες στους δρόμους της πόλης. Ωστόσο, αυτό άλλαξε άπαξ και διαπαντός το 496, όταν και ο Πάπας Παλάσιος καθιέρωσε την 14η Φλεβάρη ως γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Πώς προέκυψε το έθιμο για την ανταλλαγή σε δώρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Η σύνδεσή της γιορτής με την αγάπη προέκυψε πολλούς αιώνες αργότερα. Κατά τον 14ο και τον 15ο αιώνα, δημοφιλείς συγγραφείς της Αγγλίας άρχισαν να αναφέρονται σε αυτή την ημέρα ως «lovers day» μέσα από τα γραπτά τους. Η απόλυτη καθιέρωσή της ήρθε τον 18ο αιώνα, όταν και οι ερωτευμένοι άρχισαν να ανταλλάζουν μεταξύ τους κάρτες και δώρα για να αποδείξουν τον έρωτά τους στο ταίρι τους.

Ποιο είναι το πιο πρωτότυπο δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα

Φυσικά, το 2021, τα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου έχουν εξελιχθεί και δε θυμίζουν απαραίτητα εκείνα του 18ου αιώνα. Οι κάρτες, τα λουλούδια και τα παραδοσιακά… αρκουδάκια παραμένουν τα must της ημέρας, αρκεί όμως να συνοδεύονται από ένα κεντρικό δώρο που να κλέβει τις εντυπώσεις. Για τη γιορτή αυτή, οι περισσότεροι προτιμούν κοσμήματα ή ρολόγια. Εμείς όμως στην DAS.4 πιστεύουμε ότι είναι η ώρα να ανατρέψεις τα δεδομένα και να χαρίσεις στο αγόρι ή το κορίτσι σου ένα από τα κορυφαία smartwatch gadgets της συλλογής μας!

Smartwatch δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου: 3+1 λόγοι για να το επιλέξεις!

Γιατί όμως να προτιμήσεις ένα DAS.4 smartwatch ανάμεσα απ’ όλα εκείνα τα δώρα που κυκλοφορούν για του Αγίου Βαλεντίνου; Τα πλεονεκτήματα για να προχωρήσεις σε μία τέτοια κίνηση είναι πολλά και δε χωρούν αμφισβήτηση! Επίλεξε και συ ένα τέτοιο έξυπνο δώρο γιατί:

1. Είναι πρωτότυπο

Τα smartwatch κυκλοφορούν στην παγκόσμια και την ελληνική αγορά εδώ και ελάχιστα χρόνια. Έτσι, ο σύντροφός σου είναι πολύ πιθανό να μην διαθέτει ή να φορά κάποιο smartwatch παλιότερης γενιάς με design και λειτουργίες που έχουν ξεπεραστεί.

2. Ταιριάζει σε κάθε άνδρα ή γυναίκα

Βαλεντίνος ή Βαλεντίνη; Δεν έχει σημασία. Η νέα σειρά της DAS.4 περιέχει unisex επιλογές όπως το SL14 Stainless steel bracelet smartwatch. Φυσικά, υπάρχουν και αμιγώς θηλυκές προτάσεις όπως το νέο SG30 smartwatch με ροζ μεταλλικό χρώμα κάσα και pink powder ματ χρώμα λουράκι σιλικόνης.

3. Εξοπλίζεται με τις πιο σύγχρονες smart λειτουργίες

Τι μπορεί να πει κανείς για τη νέα σειρά DAS.4 smartwatch που είναι εξοπλισμένα με μία γκάμα μοναδικών tech δυνατοτήτων; Μεταξύ άλλων:

  • Μετρούν την απόδοσή μας σε αθλήματα και δραστηριότητες (δες το SG05 smartwatch)
  • Αναλύουν τον ύπνο μας (δες το SG08 smartwatch)
  • Λειτουργούν και με κάρτα SIM (δες το SG10 smartwatch)
  • Προσφέρουν δυνατότητα χειρισμού κάμερας από απόσταση (δες το SL20 smartwatch)
  • Μετρούν τη θερμοκρασία του σώματός μας (δες το SG30 smartwatch)
  • Προσφέρουν εκτίμηση* για την αρτηριακή μας πίεση και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα (δες το SG22 smartwatch).

+1. Ένα smartwatch είναι fashion αξεσουάρ!

Όλα τα DAS.4 smartwatch, όπως και τα ρολόγια, συνδυάζουν τη μαγεία του κοσμήματος με τη ψυχολογία του… ρολογιού! Γι’ αυτό, εκτός από τις αδιαμφισβήτητες τεχνολογικές τους δυνατότητες, είναι σχεδιασμένα με βάση τις τελευταίες τάσεις του design. Έτσι, καταφέρνουν και προσελκύουν όλα τα βλέμματα πάνω τους, ακριβώς όπως και τα κοσμήματα!

Δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου με την υπογραφή DAS.4

Αναζητάς τις καλύτερες και πιο πρωτότυπες προτάσεις σε δώρα smartwatch για του Αγίου Βαλεντίνου; Ή μήπως ψάχνεις το smartwatch που θα χαρίσεις στον εαυτό σου; Βρες αυτό που ταιριάζει στο ταίρι σου ή στο.. χέρι σου μέσα από τη νέα συλλογή της DAS.4 στο www.das-4.com. Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου ηλεκτρονικά, εύκολα και γρήγορα, ή επισκέψου σήμερα το κοντινότερό σου κατάστημα μέσα από το δίκτυο συνεργατών του brand σε όλη την Ελλάδα!

Happy Valentine’s Day!

* Σημείωση: Ένα smartwatch δεν υποκαθιστά καμία ιατρική συσκευή και δεν πραγματοποιεί μετρήσεις με ακρίβεια, αλλά κατά προσέγγιση. Αξιοποίησε κάθε του λειτουργία υγείας πάντα με την εξειδικευμένη καθοδήγηση του θεράποντα ιατρού σου.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο: «Δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου: Ιδέες για άνδρες και γυναίκες»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα τεχνολογίας στο
DAS.4 Blog.