Έξυπνα ψηφιακά ρολόγια χειρός: ποιες είναι οι smart λειτουργίες τους που ξεχωρίζουν; Αν χρειάζεσαι ένα αξιόπιστο οδηγό αγοράς για να επιλέξεις το δικό σου, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις το κείμενο που ακολουθεί. Πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αγορά, είναι σημαντικό να γνωρίζεις τι ακριβώς μπορεί να προσφέρει ένα έξυπνο ρολόι στην καθημερινή σου άθληση, ψυχαγωγία και επικοινωνία. Έτσι, θα επιλέξεις αυτό που ταιριάζει ιδανικά στις ανάγκες σου, αλλά και δικαιολογεί απόλυτα το κόστος της απόκτησής του.

Ψηφιακά ρολόγια: Πώς μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά σου;

Τα ψηφιακά ρολόγια χειρός είναι έξυπνες συσκευές με ιδιαίτερα προηγμένες λειτουργίες, ακριβώς όπως και τα smartphones. Ενσωματώνουν μπαταρίες λιθίου-πολυμερών, επεξεργαστή και αισθητήρες που τους χαρίζουν την δυνατότητα υποστήριξης ακόμα και των πιο προηγμένων τεχνολογικά δυνατοτήτων όπως:

1. Ενημερώσεις του smartphone σου απευθείας στην οθόνη του ψηφιακού ρολογιού

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα βασικά! Η standard λειτουργία που προσφέρουν τα σύγχρονα ψηφιακά ρολόγια, εκτός από την προβολή της… ώρας, είναι η παρουσίαση των πιο σημαντικών notifications του smartwatch σου απευθείας στην οθόνη τους. Έτσι, με μία κίνηση του καρπού σου, μπορείς να ενημερώνεσαι για SMS, κλήσεις, μηνύματα στο Viber, αλλαγές status στο Facebook και ό,τι άλλο σε ενδιαφέρει.

2. Real time παρακολούθηση καρδιακών παλμών

Δες πως χτυπά η καρδιά σου κάθε στιγμή! Η τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακών παλμών με ειδικούς αισθητήρες σου παρέχει μια πιο αποτελεσματική και ακριβή προσωπική μέτρηση του καρδιακού σου ρυθμού κάθε στιγμή. Φυσικά, είναι ενσωματωμένη σε κάθε νέο smartwatch της DAS.4.

3. Ανάλυση ύπνου

Όσο εσύ κοιμάσαι, το ψηφιακό σου ρολόι με την υπογραφή της DAS.4 προσδιορίζει την κατάσταση του ύπνου σου. Μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα πότε κοιμάσαι και πότε ξυπνάς, καθώς επίσης και εάν ο ύπνος σου είναι ελαφρύς ή βαθύς. Αυτά τα δεδομένα ύπνου είναι εξαιρετικά χρήσιμα για να βελτιώσεις την ποιότητά του.

4. GPS ακριβείας

Εσένα, ποια είναι η… θέση σου; Τα έξυπνα ψηφιακά ρολόγια, όπως το SG12 smartwatch, υποστηρίζουν εντοπισμό της θέσης σου μέσω GPS. Η τεχνολογία αυτή είναι εξαιρετικά χρήσιμη γιατί καταγράφει με ακρίβεια όλες τις κινήσεις αποστάσεις που διανύεις καθημερινά, ενώ συμβάλλει καθοριστικά και στην βελτίωση της αθλητικής σου δραστηριότητας.

5. Λειτουργία καθιστικής υπενθύμισης σε ψηφιακά ρολόγια

Ξεχνιέσαι συχνά στην καρέκλα του γραφείου ή στον καναπέ μπροστά από την tv; Στην καθημερινότητά μας, υπάρχουν κάποιες στιγμές που είμαστε τόσο απορροφημένοι σε αυτό που κάνουμε, που ξεχνάμε ακόμα και να σηκωθούμε για να ξεπιαστούμε και να περπατήσουμε για λίγα λεπτά. Γι’ αυτό, υπάρχει και το SG14 smartwatch, για να σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις την καθιστική ζωή και να προλάβεις τις… επιπτώσεις της.

6. Πολλαπλή ανάλυση αθλημάτων

Παράμεινε fit με το νέο σου SL20 smartwatch, το οποίο εξοπλίζεται με real time πολλαπλή ανάλυση αθλημάτων. Εξοπλισμένο με αθλητικές λειτουργίες για υπαίθριες ή εσωτερικές προπονητικές δραστηριότητες, θα γίνει σίγουρα ο δικός σου personal trainer που θα σε βοηθήσει να καταγράφεις, αλλά και να βελτιώνεις τις επιδόσεις σου.

7. Βαρόμετρο και υψόμετρο

Πόσο ψηλά μπορείς να φτάσεις; Ποιος είναι ο σωστός δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις; Τα κορυφαία ψηφιακά ρολόγια, όπως το SG12 smartwatch,  μπορούν να σου προσφέρουν πολύτιμες λειτουργίες όπως το βαρόμετρο, το εργαλείο υψόμετρου και η πυξίδα, οι οποίες θα σε βοηθήσουν σε δραστηριότητες όπως η πεζοπορία ή και η αναρρίχηση

8. Αναπαραγωγή μουσικής απευθείας από τo smartwatch

Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι; Επίλεξε αυτό που θέλεις να ακούσεις από την playlist σου πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ με ένα πάτημα στην οθόνη αφής του νέου SG22 smartwatch σου. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία, ειδικά όταν τρέχεις, κάνεις τζόκινγκ ή απλά περπατάς στον δρόμο.

9. Χειρισμός κάμερας από απόσταση

Say «cheese»! Γνώριζες ότι συνδέοντας το smartphone σου με το ψηφιακό σου ρολόι μέσω Bluetooth, μπορείς να χειρίζεσαι την κάμερά του από απόσταση; Κάνε λοιπόν τη σύνδεση με το SG12 smartwatch σου και ξεκίνα να φωτογραφίζεις και να βιντεοσκοπείς με το κινητό σου, ακόμα και αν αυτό δε βρίσκεται στα χέρια σου!

+1.  Δυνατότητα κλήσεων μέσω bluetooth

Τα ψηφιακά ρολόγια διαθέτουν δυνατότητες που κάνουν την διαφορά και στην επικοινωνία σου. Χάρη στη δυνατότητα κλήσεων μέσω Bluetooth του SL20 smartwatch σου μπορείς να πραγματοποιείς και να λαμβάνεις κλήσεις όπου και αν βρίσκεσαι, κατά την διάρκεια της προπόνησής σου, ή όταν τα χέρια σου είναι απασχολημένα στο τιμόνι. Έτσι, μένεις πάντα σε επαφή με συνεργάτες, φίλους και την οικογένειά σου.

Ψηφιακά ρολόγια με δυνατότητες εξατομίκευσης και πολλές ακόμα λειτουργίες

Οι δυνατότητες των νέων ψηφιακών ρολογιών της DAS.4 δε σταματούν εδώ. Μεταξύ άλλων, ενσωματώνουν λειτουργίες και καινοτομίες που κάνουν την διαφορά όπως χρονόμετρο, αποθήκευση δεδομένων, θερμιδομέτρηση, θερμομέτρηση, μέτρηση οξυγόνου και αρτηριακής πίεσης κατά προσέγγιση* Επιπλέον, είναι διαθέσιμα σε μοναδικά σχέδια με τετράγωνο ή στρογγυλό καντράν, λουράκι ή μπρασελέ, καθώς και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης της οθόνης τους με διαφορετικές προσόψεις. Ανακάλυψε τώρα αυτό που σου ταιριάζει μέσα από τη συλλογή της στο www.das-4.com

*Σημείωση: Κανένα smartwatch δεν υποκαθιστά ιατρικές συσκευές και δεν πραγματοποιεί μετρήσεις με ακρίβεια, αλλά κατά προσέγγιση. Αξιοποίησε κάθε λειτουργία υγείας πάντα με την εξειδικευμένη καθοδήγηση του θεράποντα ιατρού σου.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Έξυπνα ψηφιακά ρολόγια χειρός: 9+1 δυνατότητές ςτους»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο DAS.4 blog.