Έξυπνα ρολόγια, τα gadgets που εξελίσσονται συνεχώς, προσφέροντας ολοένα και περισσότερες λειτουργίες στη… φαρέτρα τους! Πώς όμως μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά σου πιο smart, αναβαθμίζοντας τομείς όπως fitness, υγεία, διασκέδαση, αλλά και επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Στο κείμενο που ακολουθεί, θα γνωρίσεις τα νέα smartwatch, τους τομείς στους οποίους διακρίνονται, καθώς και τις κορυφαίες τους δυνατότητες.

Έξυπνα ρολόγια: Απόλαυσε κάθε τους λειτουργία

Κάθε smartwatch της DAS.4 διακρίνεται για το ξεχωριστό design του και τις λειτουργίες που το κάνουν μοναδικό. Επίλεξε αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες με βάση τις καινοτόμες λειτουργίες του.

Έξυπνα ρολόγια: Οι 5 top λειτουργίες υγείας και ευεξίας

1. Μέτρηση θερμοκρασίας με ειδικούς σένσορες ακριβείας

Πως θα σου φαίνονταν το smartwatch σου να σε ενημερώνει κάθε φορά που η θερμοκρασία του σώματός σου υπερβαίνει τους 37.5 βαθμούς; Κι όμως, το SG30 είναι από τα λίγα έξυπνα ρολόγια που το μπορούν! Διαθέτει σένσορες ακριβείας οι οποίοι μετρούν τη θερμοκρασία σου σε τακτά χρονικά διαστήματα και… σου στέλνουν ειδοποίηση όταν πρέπει!

2. Ειδοποίηση έμμηνου ρήσης!

Νέα εποχή, νέα γενιά έξυπνων ρολογιών, νέες λειτουργίες όπως η ειδοποίηση έμμηνου ρήσης. Με το SG30 smartwatch καταγράφεις τον έμμηνο κύκλο σου και με βάση τις καταγραφές, λαμβάνεις προβλέψεις για το πότε να αναμένεις τις πιο δύσκολες μέρες του μήνα.

3. Λειτουργία καθιστικής υπενθύμισης

Στη ζωή μας, υπάρχουν πολλές φορές που είμαστε τόσο απορροφημένοι στην δουλειά μας που ξεχνάμε ακόμα και να σηκωθούμε από την καρέκλα μας για να πραγματοποιήσουμε το απαραίτητο διάλειμμα. Τα έξυπνα ρολόγια της νέας εποχής, όπως το SG14, σου υπενθυμίζουν πότε πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ για να περπατήσεις.

4. Μέτρηση οξυγόνου στο αίμα

Γνώριζες ότι η νέα γενιά smartwatch μπορεί να μετρήσει κατά προσέγγιση ακόμα και το οξυγόνο στο αίμα σου; Φορώντας το δικό σου SG08 smartwatch, μπορείς να έχεις μία άμεση εκτίμηση σε πραγματικό χρόνο για τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα σου, πριν να συμβουλευτείς τον ιατρό σου.

5. Μέτρηση αρτηριακής πίεσης με smartwatch

Πρόκειται για άλλη μία καινοτομία που μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στην καθημερινότητά σου. Με το νέο SG10 smartwatch της DAS.4 μπορείς να έχεις μία πρώτη ένδειξη για την αρτηριακή σου πίεση οπουδήποτε βρίσκεσαι σε πραγματικό χρόνο.

Έξυπνα ρολόγια: Οι 5 top λειτουργίες fitness

1. Μέτρηση βημάτων με απόλυτη ακρίβεια

Κάθε σου βήμα είναι σημαντικό, ειδικά στο τρέξιμο. Αν μάλιστα αθλείσαι, τότε σίγουρα θα γνωρίζεις τη σημασία που έχει ένας αξιόπιστος βηματομετρητής. Μέτρησέ λοιπόν τα βήματά σου με ακρίβεια, επιλέγοντας το ιδανικό DAS.4 smartwatch με βάση τις ανάγκες σου. Μήπως το SL14 είναι αυτό που σου ταιριάζει;

2. Μέτρηση καρδιακών παλμών για καλύτερη άσκηση

Προσάρμοσε το επίπεδο της άσκησής σου με βάση τους παλμούς σου. Η νέα σειρά SL20 smartwatch αναλαμβάνει να μετρήσει τους σφυγμούς της καρδιάς σου σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να αυξήσεις ή να μειώσεις την έντασή της τη στιγμή που πρέπει.

3. Ανάλυση αθλημάτων από έξυπνα ρολόγια

Όσο περνά ο καιρός, τόσο πιο πολλά αθλήματα προστίθενται στις αναλύσεις των DAS.4 smartwarches. Για παράδειγμα, το νέο DAS.4 SG30 Smartwatch μπορεί να αναλύσει πληθώρα αθλημάτων όπως: τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία, αναρρίχηση, διάδρομοι, περιστροφή, γιόγκα, κολύμπι και μπάσκετ.

4. Γυροσκόπιο, αλτίμετρο και άριστη γεωμαγνητική υποστήριξη

Είσαι λάτρης της περιπέτειας; Κάνε το επόμενο βήμα και απόλαυσε μία πραγματική ορειβατική δοκιμασία στο βουνό με απόλυτη ασφάλεια! Το SG12 smartwatch εντοπίζει την θέση σου χάρη στο ενσωματωμένο GPS, ενώ είναι επίσης εξοπλισμένο με γυροσκόπιο, αλτίμετρο και άριστη γεωμαγνητική υποστήριξη.

5. Λειτουργία καταγραφής και βελτίωσης του ύπνου

Η αποτελεσματική άθληση προϋποθέτει καλή ξεκούραση! Με το νέο SG10 smartwatch μπορείς να αποκτήσεις μία άριστη εικόνα για την ποιότητα του ύπνου σου. Θα αναλάβει να καταγράψει με ακρίβεια κάθε λεπτό της βραδινής σου ξεκούρασης, χωρίζοντας τον ύπνο σου σε REM, βαθύ ύπνο και ελαφρύ ύπνο. Με βάση την ανάλυσή του, θα σου προτείνει και λύσεις για να τον βελτιώσεις!

Έξυπνα ρολόγια: Οι 5 top λειτουργίες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας

1. Ενημέρωση για κλήσεις, emails και social media

Θέλεις να ενημερώνεσαι ανά πάσα στιγμή για τα νέα email σου χωρίς να χρειάζεται να έχεις δίπλα το κινητό σου; Θέλεις να ξέρεις ανά πάσα στιγμή ποιος σε καλεί στο Viber ή τι γίνεται στον κόσμο του Facebook και του Instagram; Φόρα το SG22 smartwatch και δε θα χάσεις ούτε notification.

2. Δυνατότητα κλήσεων με ανοιχτή ακρόαση

Η εποχή άλλαξε! Πραγματοποίησε, λάβε ή απόρριψε κλήσεις στο τηλέφωνο από… το νέο σου SL20 smartwatch. Πρόκειται για ένα πανέμορφο ρολόι το οποίο θα διευκολύνει την καθημερινή σου επικοινωνία, καθώς διαθέτει και ανοιχτή ακρόαση για να το χρησιμοποιείς καθώς οδηγείς!

3. Χειρισμός κάμερας smartphone απευθείας από το smartwatch σου

Αγαπάς την φωτογραφία και αναζητάς τις τέλειες γωνίες για selfie; Τοποθέτησε το κινητό σου στο κατάλληλο σημείο του χώρου ή του τοπίου, πάρε την κατάλληλη θέση και βγάλε τη φωτογραφία σου πατώντας από απόσταση το κουμπί του νέου σου SG14 smartwatch.

4. Προσαρμογή καντράν με τα γραφικά της επιλογής σου

«Άλλαξε» το ρολόι που φοράς, αλλάζοντας την εμφάνιση στο καντράν του! Κάθε smartwatch της DAS.4 σου προσφέρει μοναδικές επιλογές σε γραφικά, τα οποία σίγουρα θα σου φτιάξουν την διάθεση.

5. Ακρόαση μουσικής απευθείας από το smartphone σου

Αγαπάς τη μουσική; Γίνε ο deejay της καθημερινότητάς σου, επιλέγοντας την αγαπημένη σου μουσική απευθείας από το SG22 smartwatch σου. Ιδανική επιλογή για όσους αθλούνται και θέλουν να συνοδεύουν την άσκησή τους με τον κατάλληλο μουσικό ρυθμό.

Ανακάλυψε τα κορυφαία έξυπνα ρολόγια της αγοράς

Αναζητάς τα καλύτερα έξυπνα ρολόγια της αγοράς που συνδυάζουν τις πιο καινοτόμες λειτουργίες με κορυφαίο design και value for money φιλοσοφία; Ανακάλυψε τη νέα σειρά smartwatch με την υπογραφή της DAS.4 με άπειρες δυνατότητες που θα κάνουν την καθημερινότητά σου καλύτερη. Απόκτησε σήμερα το έξυπνο ρολόι που ταιριάζει στις ανάγκες σου με 2 χρόνια εγγύηση μέσα από το www.das-4.com. Μπορείς επίσης να επισκεφθείς και το κοντινότερό σου κατάστημα που συνεργάζεται με την εταιρεία. Θα το βρεις εδώ.

Σημείωση: Κανένα smartwatch δεν υποκαθιστά ιατρικές συσκευές και δεν πραγματοποιεί μετρήσεις με ακρίβεια, αλλά κατά προσέγγιση. Αξιοποίησε κάθε λειτουργία υγείας πάντα με την εξειδικευμένη καθοδήγηση του θεράποντα ιατρού σου.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Έξυπνα ρολόγια: Όλες οι νέες τους καινοτομίες»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο DAS.4 Blog.