Ιδέες για δώρα Χριστουγέννων: ποιες είναι εκείνες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα χαρίσουν χαμόγελα στα αγαπημένα μας πρόσωπα; Οι γιορτές πλησιάζουν και ο καλύτερος τρόπος για να ανεβάσουμε την διάθεση των ανθρώπων που αγαπάμε είναι να τους προσφέρουμε ένα μοναδικό δώρο. Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν στην προσπάθειά σου να το εντοπίσεις και να το… επιλέξεις, συγκεντρώσαμε για σένα τις καλύτερες προτάσεις μας.

Αυτή είναι η ιδανική ιδέα για δώρο Χριστουγέννων!

Η στιγμή της επιλογής του δώρου είναι κοντά και οι επιλογές σου άπειρες. Εκείνες όμως που συνδυάζουν πρωτοτυπία με χρηστικότητα είναι πραγματικά πολύ λιγότερες απ’ όσες φαντάζεσαι. Από τη στιγμή που αναζητάς τη «συνταγή» για το πιο επιτυχημένο δώρο για το αγαπημένο σου πρόσωπο, τότε η καλύτερή σου επιλογή δεν είναι άλλη από το κατάλληλο wearable. Ας κάνουμε λοιπόν πιο συγκεκριμένα τα πράγματα, προτείνοντάς σου ASAP τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες προτάσεις δώρων για τους φίλους, την οικογένεια και… για τον εαυτό σου!

Ιδέες σε δώρα Χριστουγέννων για άνδρες

Το ρολόι αποτελεί αναπόσπαστο αξεσουάρ του ανδρικού στιλ. Το smartwatch όμως αποτελεί τη φυσική του εξέλιξη, καθώς έρχεται να προσθέσει σε αυτό πολύτιμες λειτουργίες για την άθληση, την υγεία και την καθημερινή ψυχαγωγία σου. Ανάμεσα στις κορυφαίες ανδρικές επιλογές σε smartwatches με την υπογραφή της DAS.4 ξεχωρίζουμε:

1. Το SG22 smartwatch, το ιδανικό δώρο για κλασικούς τύπους

Για όσους έχουν αδυναμία στην κλασική εκδοχή του ρολογιού με λουράκι σιλικόνης με όψη δερματίνης για μεγαλύτερη αντοχή, το SG22 Smartwatch αποτελεί το ιδανικό δώρο. Με εμφάνιση που παραπέμπει σε αναλογικό ρολόι χειρός, εξοπλίζεται με ψηφιακή οθόνη και δυνατότητα επιλογές ανάμεσα από 4 διαφορετικά καντράν, σχεδιασμένα για να προσφέρουν ξεκάθαρες ενδείξεις ώρας και δραστηριοτήτων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, διαθέτει όλα τα functions ενός σύγχρονου smartwatch όπως ειδοποιήσεις social media, έλεγχος κάμερας και μουσικής από απόσταση, καθώς και λειτουργία καταγραφής ασκήσεων, ανάλογα με τον τύπο προπόνησης.

2. Το SG10 smartwatch, το έξυπνο ρολόι – τηλέφωνο

Αν αναζητάς εκείνο το δώρο smartwatch που θα κάνει την διαφορά, τότε η πρόταση που έχουμε για σένα είναι το ξεχωριστό SG10 smartwatch. Πρόκειται για ένα άκρως μοντέρνο και εντυπωσιακό μοντέλο που φτιάχτηκε για να κάνει τη ζωή εκείνου που το φορά ομορφότερη και κυρίως ευκολότερη. Εξοπλισμένο με υποδοχή κάρτας SIM και ανοιχτή ακρόαση, μπορεί να λειτουργήσει άνετα και ως δεύτερο τηλέφωνο. Παράλληλα, διαθέτει ειδοποίηση Anti – lost με δόνηση για να μη το χάσεις ποτέ από τα μάτια σου!

3. Το SG12 smartwatch, το καλύτερο DAS.4 gadget

Στους καλύτερους, αξίζουν πάντα τα καλύτερα! To SG12 smartwatch αποτελεί μία από τις κορυφαίες προτάσεις της DAS.4, καθώς προσφέρει κυριολεκτικά τα πάντα. Είναι εξοπλισμένο με real time heart rate monitor, που σε βοηθά να παρακολουθείς τα επίπεδα της φυσικής σου κατάστασης. Μπορεί να λειτουργήσει ως τηλέφωνο, καθώς υποστηρίζει κάρτα SIM και λειτουργία ανοιχτής ακρόασης.  Επιπλέον, επιτρέπει συγχρονισμό μουσικής μέσω Bluetooth, γεωμαγνητική υποστήριξη, δόνηση συναγερμού και αισθητήρα καρπού.

Ιδέες σε δώρα Χριστουγέννων για γυναίκες

Για μία γυναίκα, το ρολόι, εκτός από χρηστικό εργαλείο, αποτελεί και ένα μοναδικό κόσμημα για τον καρπό της. Γι’ αυτό, το smartwatch που φορά πρέπει να διαθέτει ξεχωριστό design, το οποίο και να απογειώνει κάθε της look. Αν αναζητάς το καλύτερο δώρο για κείνη, τότε δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις τις brand new DAS.4 προτάσεις:

1. Το SG30 smartwatch, το πανέμορφο fitness smartwatch της DAS.4

Από design; Έρωτας με την πρώτη ματιά. Από τεχνολογία; Η τελευταία της λέξη. Αν αναζητάς το ιδανικό smartwatch για να την εντυπωσιάσεις, τότε η επιλογή σου είναι το SG30 smartwatch. Αυτό το έξυπνο ρολόι με το τετράγωνο καντράν που ξεχωρίζει με λειτουργίες όπως η μέτρηση της θερμοκρασίας σώματος κατά προσέγγιση και η ειδοποίηση έμμηνου ρήσης θα γίνει ο νέος καλύτερος φίλος της. Μετά από σένα που θα της το χαρίσεις…

2. Το SL20 smartwatch σε Rose Gold απόχρωση

Από τις κορυφαίες DAS.4 προτάσεις δε θα μπορούσε να λείπει το πανέμορφο SL20 στην απόχρωση Rose Gold. Με call display που θυμίζει… smartphone, πραγματοποίηση/λήψη/απόρριψη κλήσεων απευθείας από την οθόνη του και ανοιχτή ακρόαση, είναι φτιαγμένο για να ανεβάζει την επικοινωνία σου σε νέα level. Ταυτόχρονα, είναι και ένας εξαιρετικός personal trainer που προσφέρει πολλαπλή ανάλυση για μία σειρά αθλημάτων (εσωτερικούς / εξωτερικούς χώρους, τρέξιμο, Πεζοπορία, Αναρρίχηση, Περπάτημα). Το SL20 smartwatch είναι επίσης διαθέσιμο με μαύρο και ασημί μπρασελέ. Ανακάλυψε ολόκληρη τη σειρά εδώ.

3. Το SL14, το best seller fitness smartwatch, τώρα και με μεταλλικό μπρασελέ

Όχι ότι έφυγε ποτέ από τη μόδα, αλλά το μεταλλικό μπρασελέ αποτελεί πλέον δυναμικό trend και στα smartwatch. Γι’ αυτό, η DAS.4 λανσάρει το best seller της, το SL14 smartwatch και σε έκδοση με μεταλλικό μαύρο ή ασημί μπρασελέ. Εκτός από ένα στιλάτο unisex smartwatch, αποτελεί και ένα αξιόπιστο fitness smartwatch που συγχρονίζει το σώμα σου με το μυαλό σου. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών παρακολούθησης υγείας κατά τη διάρκεια της μέρας, με πρώτη και καλύτερη τη Sedentary Reminder, η οποία σας προφυλάσσει από τη ρουτίνα και τις επιπτώσεις της καθιστικής ζωής. Εκτός όμως από την καταγραφή των ημερήσιων δραστηριοτήτων, σε φροντίζει και κατά την διάρκεια του ύπνου σου, με ανάλυση ύπνου και προτάσεις για τη βελτίωσή του.

Ιδέες για δώρα Χριστουγέννων στους μικρούς μας φίλους!

Αφού λοιπόν εντοπίσαμε τις ιδανικές προτάσεις smartwatch για κείνη και για κείνον, καιρός να ανακαλύψουμε και την καλύτερη ιδέα δώρου για παιδιά! Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή που αγαπούν περισσότερο και η προσμονή του δώρου τους από τον Άγιο Βασίλη την κάνει ακόμα πιο μαγική στα μάτια τους. Αυτές τις γιορτές, χάρισε στους μικρούς φίλους της οικογένειάς σου το παιδικό SKIDO smartwatch, το απόλυτο must-have gadget για την προστασία τους 24/7. Οι γονείς, μέσω ειδικού app, μπορούν ανά πάσα στιγμή να ενημερώνονται για το πού βρίσκονται τα παιδιά. Το smartwatch υποστηρίζει επίσης δυνατότητα συνομιλίας με αυτόματη απόρριψη άγνωστων ή μη προεπιλεγμένων αριθμών.

Ανακάλυψε τις καλύτερες ιδέες για δώρα Χριστουγέννων!

Είτε μιλάμε για μικρούς είτε για μεγάλους, το smartwatch αποτελεί την ιδανική ιδέα δώρου για τα φετινά Χριστούγεννα. Πρωτότυπο, χρηστικό και εντυπωσιακό, θα κλέψει όλες τις εντυπώσεις των αγαπημένων σου φίλων. Γι’ αυτό, στη φετινή λίστα δώρων σου, βάλε πρώτες τις νέες προτάσεις της DAS.4 που συνδυάζουν κορυφαίες λειτουργίες με υψηλή ποιότητα κατασκευής και προσιτό κόστος. Κάνε σήμερα τις αγορές σου ηλεκτρονικά μέσα από το www.das-4.com ή επισκέψου το κοντινότερό σου συνεργαζόμενο κατάστημα. Θα το βρεις εδώ.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Ιδέες για δώρα Χριστουγέννων»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα για τα smartwatch νέας γενιάς και την τεχνολογία τους στο DAS.4 Blog.