Μέτρηση αρτηριακής πίεσης με smartwatch, μία νέα καινοτομία που μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στην καθημερινότητά σου. Σίγουρα, βρίσκεται ακόμα στις αρχές της και απαιτεί χρόνο μέχρι να εξελιχθεί. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να υποκαταστήσει προς το παρόν την μέτρηση με ιατρικές συσκευές. Ωστόσο, οι ενδείξεις ενός έξυπνου ρολογιού που μετρά την πίεση, συμβάλλουν με θετικό τρόπο στην φροντίδα της υγείας και της ευεξίας σου.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας στην μέτρηση της αρτηριακής πίεσης

Σήμερα, ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να μετρήσεις την αρτηριακή πίεση δεν είναι άλλος από τα γνωστά μας πιεσόμετρα, αναλογικά ή ψηφιακά. Τα αναλογικά πιεσόμετρα είναι στην ουσία μανόμετρα τα οποία μετρούν με ακρίβεια την πίεση του αίματος στις αρτηρίες μας. Τις τελευταίες δεκαετίες ωστόσο, πολλοί από εμάς επιλέγουν τα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα, τα οποία και αποτυπώνουν τις μετρήσεις τους ψηφιακά. Με ψηφιακό τρόπο πραγματοποιείται και η κατά προσέγγιση μέτρηση αρτηριακής πίεσης με smartwatch, όπως το ολοκαίνουργιο SG10 smartwatch από την DAS.4. Μάλιστα, η τεχνολογία τους αναμένεται να βελτιωθεί τα προσεχή χρόνια, προσφέροντας όλο και πιο βελτιωμένα αποτελέσματα.

Η μέτρηση αρτηριακής πίεσης με smartwatch δεν υποκαθιστά τις ιατρικές συσκευές

Όπως όταν τα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα έκαναν την εμφάνισή τους στο λιανικό εμπόριο, έτσι και τα smartwatch του σήμερα δεν είναι σε θέση να προσφέρουν ακριβείς μετρήσεις. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τα πιεσόμετρα ή οποιεσδήποτε εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις. Αυτό που μπορούν όμως να μας προσφέρουν, είναι μία ένδειξη για τις τιμές της αρτηριακής μας πίεσης ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρισκόμαστε, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού.

Απόκτησε σήμερα το δικό σου καινοτόμο smartwatch με λειτουργίες υγείας!

Αναζητάς ένα smartwatch νέας γενιάς που να συνδυάζει κορυφαίες λειτουργίες υγείας, υψηλή ποιότητα κατασκευής και αψεγάδιαστο design; Το νέο SG10 smartwatch της DAS.4 αποτελεί την απάντηση στα θέλω σου! Έτσι, μπορείς να έχεις μία πρώτη ένδειξη για την αρτηριακή σου πίεση οπουδήποτε βρίσκεσαι. Διαθέτει επίσης βηματομετρητή, μέτρηση καρδιακών παλμών και καθιστική υπενθύμιση.

Εκτός όμως από την λειτουργία μέτρησης της αρτηριακής πίεσης, το SG10 smartwatch αποτελεί και ένα πανέμορφο, value for money και λειτουργικό smartwatch που υπόσχεται να κάνει την ζωή σου καλύτερη. Με λειτουργία κάμερας από απόσταση, remote control music και δυνατότητα ανοιχτής ακρόασης θα λύσει στην κυριολεξία τους… καρπούς σου, διευκολύνοντας τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Επιπλέον, είναι συμβατό με συμβατό με NANO SIM Card και υποστηρίζει εισερχόμενες κλήσεις, ακόμα και σε ανοιχτή ακρόαση.

Κάνε σήμερα δικό σου το νέο SG10 smartatch με μέτρηση αρτηριακής πίεσης στο www.das.4.com ή γνώρισέ το από κοντά στο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων της εταιρείας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

*Οι τιμές που προκύπτουν από τις μετρήσεις αρτηριακής πίεσης με το νέο SG10 smartwatch είναι ενδεικτικές. Οι μετρήσεις με οποιοδήποτε smartwatch δεν υποκαθιστούν αυτές της ιατρικής συσκευής του πιεσόμετρου. Αξιοποίησε αυτή την λειτουργία του πάντα με την εξειδικευμένη καθοδήγηση του θεράποντα ιατρού σου.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Μέτρηση αρτηριακής πίεσης με smartwatch»;
Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο DAS.4 Blog.