Αθλητικά ρολόγια, η απόλυτη τάση της εποχής. Πρόκειται για την ιδανική επιλογή για δραστηριότητες και αθλήματα όπως τρέξιμο, κολύμπι και ποδηλασία. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να αποκτήσεις το δικό σου, τότε είναι σημαντικό να κάνεις μία έρευνα αγοράς για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει με βάση τις ανάγκες σου. Ας δούμε όμως μερικές από τις πιο σημαντικές καινοτομίες που φέρνουν στις ζωής μας, από τις πιο απλές, έως και αυτές που δεν περιμένουμε!

Αυτές είναι οι πιο σημαντικές λειτουργίες που μας προσφέρουν τα αθλητικά ρολόγια

1. Λειτουργία παλμογράφου, απαραίτητη για όλους

Χάρη στη λειτουργία παλμογράφου*, μπορείς πλέον να καταγράφεις τους παλμούς σου σε πραγματικό χρόνο. Αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της αθλητικής σου προπόνησης, έτσι ώστε να την προσαρμόζεις, αυξάνοντας ή μειώνοντας την έντασή της. Η λειτουργία παλμογράφου είναι διαθέσιμη στο SL16 smartwatch, το νέο fun smartwatch της DAS.4 με το χαρακτηριστικό τετράγωνο καντράν.2

2. Λειτουργία καθιστικής υπενθύμισης, η αρχή για μία καλύτερη ζωή!

Για να αλλάξεις την καθημερινότητά σου πρέπει πρώτα να ξεκινήσεις από τα απλά. Καταπολέμησε την καθιστική ζωή και τις συνέπειές της με την λειτουργία καθιστικής υπενθύμισης του SG14 smartwatch σου. Πρόκειται για ένα πραγματικό gadget που στρέφεται κατά της καθιστικής ζωής στο γραφείο και υπέρ των outdoor δραστηριοτήτων και της καλής φυσικής κατάστασης.

3. Remote control music για να απολαμβάνεις τη μουσική σου πάντα και παντού

Ένας από τους καλύτερους φίλους της άσκησης είναι η μουσική και συγκεκριμένα… η αγαπημένη σου workout playlist. Γνώριζες ότι πλέον μπορείς να επιλέγεις τα τραγούδια της απευθείας από το SG08 smartwatch σου; Αξιοποίησε τη λειτουργία «remote control music» του SG  και απόλαυσε περισσότερο τη γυμναστική σου!

4. Καταγραφή ύπνου για υγιές μυαλό και σώμα

Ο καλός ύπνος είναι απαραίτητος για μία ζωή γεμάτη ποιότητα. Τώρα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το νέο SG10 smartwatch σου για να παρακολουθείς τον ύπνο σου και να καταγράφεις τόσο την διάρκεια όσο και την ποιότητά του.

5. Πολλαπλή αθλητική ανάλυση, η top λειτουργία των αθλητικών ρολογιών

Τρέξιμο, πεζοπορία, αναρρίχηση ή περπάτημα; Όποιος και αν είναι ο τύπος προπόνησης που αγαπάς, τότε η πολλαπλή ανάλυση αθλημάτων του SL20 smartwatch θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη. Το νέο ρολόι της DAS.4 είναι επίσης εξοπλισμένο με δυνατότητες όπως: μέτρηση αρτηριακής πίεσης, μέτρηση οξυγόνου αίματος, βηματομετρητή και μέτρηση θερμίδων.

6. Αδιαβροχοποίηση IP68 για κολύμβηση

Είσαι λάτρης του αθλήματος της κολύμβησης; Απόλαυσε την με σύμμαχο το SG04 smartwatch σου, το οποίο διαθέτει πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα σε γλυκό νερό, χωρίς ορμή, για μέχρι 1.5 m βάθος και μισή ώρα πλήρη βύθιση.

+1. Δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων

Θέλεις να μη χάνεις κλήση όσο γυμνάζεσαι; Αν ναι, τότε χρειάζεσαι ένα αθλητικό ρολόι με υποδοχή κάρτας sim, έτσι ώστε να πραγματοποιείς τις κλήσεις σου όπου και αν βρίσκεσαι, απευθείας από το κινητό σου. Ανακάλυψε σήμερα το SG12, το κορυφαίο DAS.4 smartwatch με υποδοχή κάρτα SIM.

Ανακάλυψε τα κορυφαία αθλητικά ρολόγια της DAS.4

Αναζητάς ένα νέο ρολόι που θα γίνει ο σύμμαχος στην καθημερινότητά σου, αλλά και ο προσωπικός σου personal trainer; H DAS.4 δημιουργήθηκε για να σου προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν κορυφαίες αθλητικές λειτουργίες, υψηλή ποιότητα και value for money. Μπες σήμερα στο www.das-4.com και ανακάλυψε τα νέα της αθλητικά ρολόγια, επιλέγοντας αυτό που ταιριάζει άριστα στις ανάγκες σου.

Σημείωση:

*Ένα smartwatch με λειτουργίες υγείας όπως η μέτρηση καρδιακών παλμών, αρτηριακής πίεσης ή οξυγόνου δεν πραγματοποιεί τις μετρήσεις με ακρίβεια, αλλά κατά προσέγγιση. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ιατρικά μηχανήματα.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Αθλητικά ρολόγια και οι λειτουργίες τους»;
Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο DAS.4 Blog.