Smartwatch με κάρτα SIM, μία ξεχωριστή πρόταση δώρου για σένα ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα.  Πρόκειται για μία λύση η οποία απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν ένα έξυπνο ρολόι με δυνατότητες πέρα από τα συνηθισμένα. Μία τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση δεν είναι άλλη από το SG12, το κορυφαίο smartwatch της DAS.4. Για ποιους λόγους όμως αξίζει να την επιλέξεις;

Ένα σύγχρονο Smartwatch με κάρτα SIM σου προσφέρει:

1# Δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων

Για αρκετούς από εμάς, ένα από τα κριτήρια αγοράς ενός smartwatch είναι αν δέχεται κάρτα SIM ή όχι. Το SG12 προσφέρει σύνδεση στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων, ακριβώς όπως και με το smartphone. Χρησιμοποίησέ το είτε ως συσκευή για τον βασικό σου αριθμό τηλεφώνου είτε για συσκευή του δεύτερού σου αριθμού.

2# Κλήσεις σε ανοιχτή ακρόαση

Πρόκειται για μία εξαιρετικά χρήσιμη δυνατότητα, ειδικά για όσους οδηγούν ή βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση και χρειάζεται να έχουν τα χέρια τους ελεύθερα από το κράτημα μίας συσκευής. Αυτό είναι το πλεονέκτημα που εξασφαλίζει η ανοιχτή ακρόαση του SG12.

3# Παρακολούθηση Social Media

Εκτός από smartwatch με SIM, το SG12 σου προσφέρει την δυνατότητα παρακολούθησης όλων των αγαπημένων σου social media όπως Facebook, Instagram, Viber, WhatsApp, Messenger και πολλές ακόμα δημοφιλείς εφαρμογές. Έτσι, λαμβάνεις σε real time όλα τα notifications που σε ενδιαφέρουν.

4# Bluetooth σύνδεση με ακουστικά

Ο καλύτερος φίλος ενός smartwatch με κάρτα SIM δεν είναι άλλος από τα κατάλληλα ακουστικά. Απόλαυσε κάθε σου κλήση ή την αγαπημένη σου μουσική από το SG12 smartwatch σου με τα νέα AR01 ασύρματα ακουστικά. Με μόλις μία ώρα φόρτισης εξασφαλίζουν ομιλία και ακρόαση μουσικής έως και 5 ώρες.

5# Όλα τα top functions που σε ενδιαφέρουν!

Αν δεν αναζητάς  ένα έξυπνο ρολόι με κάρτα SIM που απλά να πραγματοποιεί κλήσεις, αλλά ένα high-end smartwatch με τις πιο τεχνολογικά εξελιγμένες λειτουργίες, τότε η επιλογή σου είναι μία: το νέο SG12 από την DAS.4.  Διαθέτει επίσης heart rate monitor, καταγραφή και προγράμματα άσκησης, αποθήκευση δεδομένων για τουλάχιστον 7 ημέρες, όπως επίσης και γεωμαγνητική υποστήριξη, δόνηση συναγερμού και αισθητήρα καρπού.

+ 2 χρόνια εγγύηση για κάθε αγορά νέου SG12 Smartwatch με κάρτα SIM

Κάθε μας αγορά είναι σημαντικό να είναι αξιόπιστη, καθώς και να συνοδεύεται από μία ισχυρή εγγύηση και υψηλού επιπέδου After Sales Υπηρεσίες. Για να είσαι σίγουρος λοιπόν για την επιλογή σου, η TIMEBOX S.A., επίσημος εισαγωγέας τοu brand DAS.4 στην Ελλάδα, σε καλύπτει με 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας. Αποκτήσε τώρα το νέο σου SG12 smartwatch με κάρτα SIM online μέσα από το www.das-4.com ή επισκέψου τον κοντινότερό σου συνεργάτη DAS.4 σε όλη την Ελλάδα. Θα τον βρεις εδώ.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο Smartwatch με κάρτα SIM: 5+1 λόγοι για να το επιλέξεις!

Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο DAS.4 Blog.