Το καλύτερο smartwatch του 2021: ποιο είναι και πώς θα το κάνεις δικό σου; Η κατηγορία των έξυπνων ρολογιών έχει μπει πια για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Όλοι και περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας μπαίνουν στην διαδικασία να τα επιλέξουν. Γι’ αυτό και οι σύγχρονοι κατασκευαστές παρουσιάζουν ολοένα και περισσότερες προτάσεις για να καλύψουν τη ζήτηση. Ποια είναι όμως όλα εκείνα τα βήματα για να επιλέξεις εκείνο που θα ταιριάξει άριστα στις δικές σου ανάγκες; Για να σε βοηθήσουμε στην προσπάθειά σου, δημιουργήσαμε έναν mini οδηγό αγοράς με όλα όσα είναι σημαντικό να προσέξεις.

Βρες το καλύτερο smartwatch για σένα σε 5+1 βήματα

1. Όρισε το budget σου

Το πρώτο σου βήμα για να επιλέξεις το καλύτερο smartwatch για σένα είναι να καθορίσεις το διαθέσιμο budget σου. Στην αγορά, κυκλοφορούν έξυπνα ρολόγια με τιμές που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζουν έως και τέσσερα ψηφία! Διαθέτουν όμως μία ικανοποιητική σχέση ποιότητας και τιμής; Η DAS.4, το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο brand έξυπνων ρολογιών στην Ελλάδα, δημιουργεί τις πιο ποιοτικές value for money προτάσεις της αγοράς σε τιμές που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν.

2. Ανακάλυψε τις δυνατότητες που σου προσφέρουν τα καλύτερα smartwatch

Η τεχνολογία των έξυπνων ρολογιών εξελίσσεται ραγδαία, γι’ αυτό και η νέα σειρά της DAS.4 για το 2021 ενσωματώνει εντυπωσιακές καινοτόμες λειτουργίες που κάνουν την διαφορά όπως:

  • Δυνατότητα κλήσεων
  • Ανοιχτή ακρόαση
  • Πολλαπλή ανάλυση αθλημάτων
  • Ανάλυση ύπνου
  • Μέτρηση οξυγόνου στο αίμα*
  • Μέτρηση πίεσης*
  • Θερμομέτρηση
  • Χειρισμός κάμερας από απόσταση

+ όλες τις λειτουργίες που προσφέρουν τα σύγχρονα smartwatches.

3. Καθόρισε τις ανάγκες σου

Στην πράξη, το καλύτερο smartwatch που μπορείς να αγοράσεις είναι αυτό που θα καλύψεις τις ανάγκες σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάποιους τους ενδιαφέρει να το χρησιμοποιούν για την αθλητική τους προπόνηση. Άλλοι πάλι θέλουν να το χρησιμοποιούν για κλήσεις ή απλά για να βλέπουν τα notifications από τα social media και τις εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Viber, το WhatsApp ή το Messenger. Γι’ αυτό λοιπόν, πριν κάνεις την οποιαδήποτε επιλογή, είναι σημαντικό να καθορίσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες, έτσι ώστε να κάνεις και την επιλογή που θα σε ικανοποιήσει πραγματικά

4. Το καλύτερο smartwatch έχει πάντα το στιλ που σου ταιριάζει

Smartwatch με λουράκι σε μαύρο, μπλε, κόκκινο χρώμα ή μήπως με μπρασελέ; Καντράν με κλασικό στρογγυλό σχήμα ή μήπως τετράγωνο όπως το νέο SG30 smartwatch; Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής προσόψεων στο μοντέλο που σε ενδιαφέρει; Ένα smartwatch δεν παύει ποτέ να είναι ρολόι και ένα ρολόι δεν παύει ποτέ να είναι κόσμημα. Γι’ αυτό και ο παράγοντας στιλ παίζει πάντα πρωταρχικό ρόλο στην επιλογή του.

5. Έλεγξε τη συμβατότητα του smartwatch που σε ενδιαφέρει με το smartphone

Ναι, τα νέα smartwatch των πιο επώνυμων και αξιόπιστων εταιρειών προσφέρουν συμβατότητα με όλα τα σύγχρονα smartphones είτε «φορούν» λογισμικό Android είτε iOS. Ωστόσο, επειδή στην αγορά κυκλοφορούν και παλιότερα smartwatches ή smartwatches μη αξιόπιστων κατασκευαστών, καλό είναι πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αγορά, να ελέγξεις πρώτα τη συμβατότητα του smartwatch που σε ενδιαφέρει με την έκδοση λογισμικού του κινητού σου.

+1. Δοκίμασε το smartwatch στον καρπό σου

Τέλος, πριν να επιλέξεις το smartwatch σου, μπορείς και να το δοκιμάσεις. Έτσι, θα μπορέσεις να διαπιστώσεις αν είναι άνετο στο χέρι σου. Όλα τα νέα DAS.4 smartwatches κατασκευάζονται με γνώμονα τη μέγιστη άνεση, έτσι ώστε να ταιριάζουν άριστα στο χέρι σου. Είναι ελαφριά και βολικά, με εξαιρετικά εύχρηστο κούμπωμα. Αφού λοιπόν εντοπίσεις το μοντέλο που σε ενδιαφέρει μέσα από το www.das-4.com, μπορείς στη συνέχεια να το δοκιμάσεις με μία σου επίσκεψη στο κοντινότερό σου συνεργαζόμενο κατάστημα με την DAS.4 σε όλη την Ελλάδα. Θα το βρεις εδώ.

Το καλύτερο smartwatch του 2021 έχει την υπογραφή DAS.4

Αναζητάς το καλύτερο smartwatch της αγοράς που θα καλύψει άριστα τις ανάγκες σου; Όποιο και αν είναι αυτό, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρεις μέσα από τη νέα συλλογή της DAS.4. Όλες οι προτάσεις είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τα πιο υψηλά ποιοτικά, τεχνολογικά και αισθητικά standards της αγοράς, προσφέροντας built-in λειτουργίες που θα σε ενθουσιάσουν, αλλά και θα κάνουν την καθημερινότητά σου καλύτερη. Μην περιμένεις και κάνε τώρα το βήμα!

* Σημείωση: Ένα smartwatch δεν υποκαθιστά καμία ιατρική συσκευή και δεν πραγματοποιεί μετρήσεις με ακρίβεια, αλλά κατά προσέγγιση. Αξιοποίησε κάθε του λειτουργία υγείας πάντα με την εξειδικευμένη καθοδήγηση του θεράποντα ιατρού σου.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Το καλύτερο smartwatch του 2021 και πώς θα το αποκτήσεις»;
Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο
DAS.4 Blog.