Η Εταιρεία

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

Είναι απλό να καταλάβεις τι παρουσιάζει το brand DAS.4, αν ξέρεις από ποιες λέξεις προκύπτουν τα συγκεκριμένα αρχικά: Digital Active Smartwatch. Όσο για τον αριθμό 4, δηλώνει ότι τα smartwatches DAS.4 κατατάσσονται σε 4 κατηγορίες, με όλο και περισσότερες εφαρμογές από την 1 μέχρι την 4.

Σε μια εποχή που άπειρες ψηφιακές εφαρμογές και νέες συσκευές διεκδικούν την προσοχή μας, δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί κανείς: Τι είναι πραγματικά χρήσιμο και τι μπορεί να μας διευκολύνει ουσιαστικά; Αυτό το ερώτημα βρίσκεται στην καρδιά της φιλοσοφίας των smartwatches DAS.4, που συνδυάζουν υψηλή αισθητική με πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

Το brand DAS.4 δίνει μεγάλη σημασία στην απλότητα, που είναι όλο και πιο αναγκαία όσο η ζωή μας γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη. Γι’ αυτό και κατατάσσει τα smartwatches DAS.4 σε τέσσερις κατηγορίες, με διαφορετικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες που κλιμακώνονται, ώστε να μπορεί κανείς να επιλέξει ό,τι χρειάζεται και να περιοριστεί σε αυτό, χωρίς περισπασμούς από λειτουργίες που δεν θα αξιοποιήσει ποτέ.

Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

1: Μοντέλα με LCD ψηφιακή απεικόνιση της ώρας, με χρονόμετρο, υπενθύμιση κλπ, χωρίς καμία σύνδεση με κινητό τηλέφωνο, internet ή Anadigit, και μοντέλα με LCD+analogue (αναλογικό) για παράλληλη εμφάνιση της ώρας με δείκτες.

Για όσους εκτιμούν την υψηλή αισθητική και θέλουν βασικές λειτουργίες, ενώ παράλληλα διαφυλάσσουν την ιδιωτικότητά τους.

2: FUNCTIONAL με πολλές εφαρμογές, όπως βαρόμετρο, υψόμετρο (για αθλήματα στο βουνό), health metrics, weather forecast με ενδείξεις για τον καιρό, bike functions για ποδηλατιστές κ.ά. Χωρίς σύνδεση με κινητό τηλέφωνο ή internet.

Για πιο αθλητικούς τύπους, που θέλουν σχετικές πρακτικές πληροφορίες.

3: CONNECTED, με ειδοποίηση τηλεφωνικής κλήσης, SMS και email, παράλληλα με διάφορες ενδείξεις ώρας, ημερομηνίας, χρονογράφου,  καρδιακών παλμών κ.ά.

Για όσους θέλουν ελευθερία κίνησης και ψηφιακές εφαρμογές με εύκολη πρόσβαση και διαχείριση.

4: SMARTWATCH με full σύνδεση, συν πολλές επιπλέον λειτουργίες, απεικονίσεις και δυνατότητες.

Για τους πιο απαιτητικούς τεχνολογικά, οι οποίοι θέλουν εφαρμογές που να διευκολύνουν τη φορτωμένη καθημερινότητά τους.

Επιλέγοντας κατάλληλα από τις 4 αυτές κατηγορίες, θα έχετε στον καρπό σας ένα smartwatch που θα σας προσφέρει ευκολία στις κινήσεις και οφέλη ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, από βοήθεια στη διαχείριση του χρόνου και στην υιοθέτηση συνηθειών που θα ενισχύσουν τη φυσική σας κατάσταση (π.χ. περπάτημα, jogging) μέχρι περιορισμό του χρόνου χρήσης του κινητού και δυνατότητα καταγραφής health metrics με μεγάλη ακρίβεια (τόσο, που στο μέλλον τα δεδομένα αυτά φαίνεται ότι θα αξιοποιούνται για την κατάρτιση του ιατρικού ιστορικού μας).

Το σημαντικό είναι ότι εσείς έχετε τον έλεγχο και δεν μετράτε απλώς τον χρόνο, αλλά τον κάνετε πιο εποικοδομητικό, χρησιμοποιώντας το DAS.4 για να απλοποιήσετε και να χαρείτε τη ζωή σας.